Welkom bij VUUR by BEAU
Tim, Silke en het team van VUUR by BEAU heten u van harte welkom!
Welkom bij VUUR by BEAU, waar alles draait om de kracht en de smaak van vuur. Onder leiding van onze chef Erik bereiden wij ieder gerecht met passie, gebruikmakend van de houtskoolgrill en onze rookovens, waarbij vuur ons belangrijkste ingrediënt is. Van malse stukken vlees en verse vis tot verrassende groentecreaties – alles wordt door ons zelf gemarineerd en met zorg bereid.
Tijdens het diner proeft u de pure essentie van vuur. Laat u verrassen door de rokerige aroma’s, de intense smaken en de ambachtelijke bereidingen van onze keuken.
Natuurlijk adviseren wij u ook graag bij het kiezen van de perfecte wijn of een mooi speciaalbier om uw beleving compleet te maken.
Kom genieten van de smaak van vuur!
Ultiem genieten van onze a la carte kaart
Onze à la carte kaart draait volledig om de kracht van houtskool en rook. Elk gerecht krijgt zijn unieke karakter door bereiding op de houtskoolgrill of in de rookoven. Geniet van onze huisgerookte zalm, sappige gemarineerde spareribs of een mals stuk tournedos – allemaal met zorg bereid en doordrenkt van de pure smaken die alleen écht vuur kan geven.
Bites
Brood met Beauter
6
Vers brood met huigemaakte 'Beauter'
Risotto balletjes
8
Vijf huisgemaakte risottoballetjes van champignon, risotto en truffel
Ebi tempura garnalen
10
Vijf tempura garnalen met een dip van chili
Voorgerechten
Geroosterde pompoensoep
9
Luchtige pompoensoep met sereh, kokos en gember, afgetopt met geroosterde pompoenpitten.
Buikspek
15
Buikspek van de grill met crème van wortel, dressing van limoen en gember en gegrilde king oyster.
Roasted carpaccio
16
Licht aangegrilde carpaccio met huismarinade, paprikacrème, parmezaanse kaas, rucola en basilicumroomijs van de Zoetekauw.
Koudgerookte zalm
16
Huisgerookte zalm met zoetzure ui, avocadocrème en crème fraîche. Gepekeld, gedroogd en gerookt op 22 graden.
Tonijn
17
Geschroeide tonijn met vinaigrette van soja en een zoet-zure salade van radijs, komkommer en koolrabi.
Steak tartaar
18
Handgesneden steak tartaar van runderbavette met beurre noisette, afgetopt met crème van dragon.
Hoofdgerechten
Bavette
34
200 gram bavette van de grill, standaard medium-rare gegrild. Volle, krachtige vleessmaak. Keuze uit peper- of bearnaisesaus.
Tournedos
36
180 gram tournedos van de grill, standaard medium-rare gegrild. Mals en boterzacht. Keuze uit peper- of bearnaisesaus.
Kabeljauw
32
Gegrilde kabeljauwfilet met romige risotto, gamba en een saus van gerookte chorizo.
Tonijnsteak
28
Rosé gebakken tonijnsteak van de grill met antiboise van BEAU-olijfolie, zongedroogde tomaat, olijven, knoflook en tijm.
Ribs
27
750 gram spareribs van de grill, gelakt met onze eigen marinade
Bloemkool
25
Gegrilde bloemkool met risottobitterballen en een schuim van Pierre Robert-kaas.
Varkenswangetjes
26
Langzaam gegaarde varkenswangetjes in rodewijnjus, geserveerd met macadamia en bieslook.
Desserts
Applecrumble van de grill
10
Huisgemaakte apple crumble van de grill, geserveerd met vanille-ijs van de Zoetekauw.
Crêpe Suzette
12
Een klassieker uit de Franse keuken: dunne flens met warme saus van sinaasappel, karamel en een vleugje likeur. Te bestellen vanaf 2 personen
BEAUtastisch
10
Taartje van donkere chocolade, pinda en gebrande marshmallow.
Mango Madness
10
Een trio van mango met mango sorbet ijs, een huisgemaakte panna cotta van mango en een chutney van mango met gebrande merengue.
Heerlijk om te delen!
Een royale plank om te delen te bestellen vanaf 2 personen.
Beau Plateau
28 pp
Smoked sausage, buikspek, huisgelakte spareribs en jerk chicken, geserveerd met friet, augurk en zoetzure ui
Ultiem genieten van onze a la carte kaart
Onze à la carte kaart draait volledig om de kracht van houtskool en rook. Elk gerecht krijgt zijn unieke karakter door bereiding op de houtskoolgrill of in de rookoven. Geniet van onze huisgerookte zalm, sappige gemarineerde spareribs of een mals stuk tournedos – allemaal met zorg bereid en doordrenkt van de pure smaken die alleen écht vuur kan geven.
Bites
Brood met Beauter
6
Vers brood met huigemaakte 'Beauter'
Risotto balletjes
8
Vijf huisgemaakte risottoballetjes van champignon, risotto en truffel
Ebi tempura garnalen
10
Vijf tempura garnalen met een dip van chili
Voorgerechten
Geroosterde pompoensoep
9
Luchtige pompoensoep met sereh, kokos en gember, afgetopt met geroosterde pompoenpitten.
Buikspek
15
Buikspek van de grill met crème van wortel, dressing van limoen en gember en gegrilde king oyster.
Roasted carpaccio
16
Licht aangegrilde carpaccio met huismarinade, paprikacrème, parmezaanse kaas, rucola en basilicumroomijs van de Zoetekauw.
Koudgerookte zalm
16
Huisgerookte zalm met zoetzure ui, avocadocrème en crème fraîche. Gepekeld, gedroogd en gerookt op 22 graden.
Tonijn
17
Geschroeide tonijn met vinaigrette van soja en een zoet-zure salade van radijs, komkommer en koolrabi.
Steak tartaar
18
Handgesneden steak tartaar van runderbavette met beurre noisette, afgetopt met crème van dragon.
Hoofdgerechten
Bavette
34
200 gram bavette van de grill, standaard medium-rare gegrild. Volle, krachtige vleessmaak. Keuze uit peper- of bearnaisesaus.
Tournedos
36
180 gram tournedos van de grill, standaard medium-rare gegrild. Mals en boterzacht. Keuze uit peper- of bearnaisesaus.
Kabeljauw
32
Gegrilde kabeljauwfilet met romige risotto, gamba en een saus van gerookte chorizo.
Tonijnsteak
28
Rosé gebakken tonijnsteak van de grill met antiboise van BEAU-olijfolie, zongedroogde tomaat, olijven, knoflook en tijm.
Ribs
27
750 gram spareribs van de grill, gelakt met onze eigen marinade
Bloemkool
25
Gegrilde bloemkool met risottobitterballen en een schuim van Pierre Robert-kaas.
Varkenswangetjes
26
Langzaam gegaarde varkenswangetjes in rodewijnjus, geserveerd met macadamia en bieslook.
Desserts
Applecrumble van de grill
10
Huisgemaakte apple crumble van de grill, geserveerd met vanille-ijs van de Zoetekauw.
Crêpe Suzette
12
Een klassieker uit de Franse keuken: dunne flens met warme saus van sinaasappel, karamel en een vleugje likeur. Te bestellen vanaf 2 personen
BEAUtastisch
10
Taartje van donkere chocolade, pinda en gebrande marshmallow.
Mango Madness
10
Een trio van mango met mango sorbet ijs, een huisgemaakte panna cotta van mango en een chutney van mango met gebrande merengue.
Heerlijk om te delen!
Een royale plank om te delen te bestellen vanaf 2 personen.
Beau Plateau
28 pp
Smoked sausage, buikspek, huisgelakte spareribs en jerk chicken, geserveerd met friet, augurk en zoetzure ui
Algemene informatie
Openingstijden
Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend vanaf 17:00 uur.
Parkeren
Volop gratis parkeergelegenheden in de buurt voor zowel je fiets als de auto.
Huisdieren
Uw trouwe viervoeters worden met open armen ontvangen in onze bistro. Binnen bij VUUR zijn honden niet toegestaan.
Reserveringen
U kunt enkel een reservering plaatsen voor een tafel in ons restaurant. Voor het terras kunnen wij geen tafels toezeggen.
Allergieën
Allergievrije maaltijden zijn mogelijk. U kunt dit tevens bij uw online reservering doorgeven.
Betalen
U kunt met zowel de pin of cash betalen in het restaurant.
Bereikbaarheid
BEAU ligt in hartje Bergeijk en is makkelijk te bereiken met auto, fiets of te voet.
Mindervalide
Ons restaurant is toegankelijk voor mindervalide, daarnaast beschikken wij over een toilet voor mindervalide.
Geniet van een smaakvol moment
Reserveer een tafel bij VUUR by BEAU en beleef een avond waarin vuur de hoofdrol speelt. Laat je verrassen door hoogstaande gerechten, bereid op de houtskoolgrill of in de rookoven, met de puurste ingrediënten en onze eigen marinades.